Dejavnost

V podjetju ASCENT d.o.o. se ukvarjamo z oblikovanjem in razvojem lastne programske opreme. Na┼íi produkti izhajajo predvsem iz potreb in zahtev posameznih skupin uporabnikov, ki se pri svojem delu sre─Źujejo z razli─Źnimi izzivi. Poleg tega se ukvarjamo tudi z razvojem programske opreme po naro─Źilu za znane kon─Źne naro─Źnike ter svetovanjem s podro─Źja informacijskih tehnologij.

Našo ponudbo predstavlja:

ico-windows ico-globe ico-integration ico-support
Razvoj programskih re┼íitev v Windows okolju Razvoj spletnih programskih re┼íitev Integracija razli─Źnih produktov v okviru informacijskega sistema Podpora za stranke

 

Po za─Źetni usmeritvi v spletne tehnologije se je z leti na┼íe delovanje raz┼íirilo tudi na druga podro─Źja: informacijski sistemi, izdelava poslovno-administrativnih programov, 3D tehnologije, GIS tehnologije… Razvojna usmerjenost in ┼íirok spekter informacijskega, naravoslovnega in tehni─Źnega kadra nam omogo─Źa, da v podjetju in skupaj z na┼íimi partnerji in zunanjimi sodelavci razvijamo kakovostno programsko opremo.

Poleg teko─Źih projektov nam je v poseben izziv in veselje realizacija novih idej. Spremljanje in uporaba novih tehnologij nam omogo─Źa tehnolo┼íko rast podjetja in ve─Źjo konkuren─Źnost v doma─Źem in tujem okolju.