O podjetju

Poslanstvo

S svojim znanjem in izku┼ínjami ter z inovativnim pristopom in sodobnimi tehnolo┼íkimi re┼íitvami poenostavljamo poslovno-administrativne procese, zni┼żujemo stro┼íke poslovanja in olaj┼íujemo delo uporabnikom.

Predstavitev

Podjetje ASCENT d.o.o., sistemske integracije, je bilo ustanovljeno v za─Źetku leta 1998. Je pridru┼żeni ─Źlan Tehnolo┼íkega parka Ljubljana, v okviru katerega ima tudi svoj sede┼ż. Podjetje je v zasebni lasti dveh dru┼żbenikov.

Z na┼íimi storitvami in produkti pomagamo organizacijam pri prehodu s tradicionalnih poslovnih metod na sodobno, visoko tehnolo┼íko poslovanje. S programskimi re┼íitvami omogo─Źamo naro─Źnikom u─Źinkovito vklju─Źitev v svetovni splet poslovnih prilo┼żnosti in u─Źinkovitega komuniciranja. Na ┼íiroko odpiramo okna ustvarjalnosti in poslovni inovativnosti.

Na┼íe delo v prvi vrsti razumemo kot ustvarjalen odnos z vami. Skupaj analiziramo trenutno stanje, opredelimo problem in izberemo najbolj┼íe re┼íitve. Sledi razvoj prototipa oz. nove programske re┼íitve ali integracija obstoje─Źih sistemov v novo celovito re┼íitev in testiranje posameznih modulov ter vseh funkcionalnosti. Po implementaciji v produkcijsko okolje novo re┼íitev spremljamo, vzdr┼żujemo ter po dogovoru nadgrajujemo in posodabljamo. Ker odgovornost za tehnologijo prevzamemo mi, se vi lahko popolnoma osredoto─Źite na svoje strokovno podro─Źje.

Skupno timsko delo je predpogoj za obojestranski poslovni uspeh. Znanje, ki ga ima skupina je namre─Ź ve─Źje od znanja posameznika. Na┼íe podjetje tvori skupina osebnostno zrelih in strokovnih posameznikov, ki se tvorno odzivajo na nove situacije.

    Na┼íe znanje obsega razli─Źna podro─Źja:

  • Programski jeziki: .NET, ASP, Ajax, VB, Access/VBA, VC++, Java, PHP, JavaScript, XML ÔÇŽ
  • Objektno programiranje in objektne tehnologije: (COM/DCOM, C++, C#, VB.NET)
  • Podatkovne baze: MSSQL, Access, MySQL.