Dejavnost

V podjetju ASCENT d.o.o. se ukvarjamo z oblikovanjem in razvojem lastne programske opreme. Naši produkti izhajajo predvsem iz potreb in zahtev posameznih skupin uporabnikov, ki se pri svojem delu srečujejo z različnimi izzivi. Poleg tega se ukvarjamo tudi z razvojem programske opreme po naročilu za znane končne naročnike ter svetovanjem s področja informacijskih tehnologij.

Našo ponudbo predstavlja:

ico-windows ico-globe ico-integration ico-support
Razvoj programskih rešitev v Windows okolju Razvoj spletnih programskih rešitev Integracija različnih produktov v okviru informacijskega sistema Podpora za stranke

 

Po začetni usmeritvi v spletne tehnologije se je z leti naše delovanje razširilo tudi na druga področja: informacijski sistemi, izdelava poslovno-administrativnih programov, 3D tehnologije, GIS tehnologije… Razvojna usmerjenost in širok spekter informacijskega, naravoslovnega in tehničnega kadra nam omogoča, da v podjetju in skupaj z našimi partnerji in zunanjimi sodelavci razvijamo kakovostno programsko opremo.

Poleg tekočih projektov nam je v poseben izziv in veselje realizacija novih idej. Spremljanje in uporaba novih tehnologij nam omogoča tehnološko rast podjetja in večjo konkurenčnost v domačem in tujem okolju.